top of page

Op maat begeleiding

Voor bepaalde groepen kwetsbare mensen bied ik op maat begeleiding. Bijvoorbeeld voor iemand die wel zelfstandig kan wonen maar moeite heeft in beweging te blijven en gezond voor zichzelf te koken. Samen gaan we wandelen, praten we over voeding, gezondheid en beweging, maken we een schema voor het eten van de week, doen we boodschappen en gaan we samen koken. Door dit wekelijks te herhalen geeft dit rust, overzicht en activeert het gezond gedrag voor de rest van de week. Ook oefenen we met het koken, wat meer zelfvertrouwen geeft om de rest van de week ook gezonde maaltijden te kunnen bereiden. 

Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk ik samen met ProFit Fysiotherapie. We maken dan programma's die als doel hebben mensen te activeren, het zelfvertrouwen te laten groeien en het algemeen welbevinden te laten toenemen zodat de kans op het vinden van (betaald) werk toeneemt. Dit soort programma's bestaat uit verschillende onderdelen, zoals: 

Individuele coachingsgesprekken

Wandelcoaching 

Voedingsadvies

Conditionele testen en testen op het gebied van grondmotorische eigenschappen

(Medische) fitnessbegeleiding

Interesse in een op maat programma? Bel of mail (lefleefstijl@gmail.com of 0226 344711) dan maken we een afspraak om te kijken of ik iets kan betekenen. 

Kennismaken? Bel of mail: 

0226 34 47 11 

Oester 26, 1723 HW Noord-Scharwoude, Nederland

bottom of page