top of page

Even voorstellen

Hoi, wat leuk dat je mijn website hebt bekeken. Omdat ik het me kan voorstellen dat het voor sommige mensen best een stap kan zijn om naar een leefstijlcoach te gaan, stel ik me hierbij even voor. Ik ben Laura. Ik ben heel erg geïnteresseerd in hoe mensen werken: hoe werkt ons brein, hoe werkt ons lichaam en (hoe) kunnen we dat zelf beïnvloeden? Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt vind ik het fantastisch dat ik nu werk kan doen waarbij ik iets voor mensen kan betekenen. 

Naast dat ik me bezig houd met leefstijl heb ik een man en twee zoontjes van 2 en 6 jaar. Daar geniet ik elke dag van: zo gezellig die kleine doerakken! Verder hou ik van lekker bezig zijn in onze (moes)tuin, wandelen, zwemmen, van koken, gezelligheid, taartjes bakken, borrelen, en met elkaar aan een grote tafel eten. Dus geloof mij, ik heb ook mijn uitdagingen met eten, maathouden, tijd voor mezelf creëren, balletjes hooghouden, sporten of bewegen en mezelf verliezen in alle waan van de dag. Het is dus ook niet zo dat ik denk dat ik alle wijsheid in pacht heb. Maar ik weet inmiddels wel dat praten met iemand over je uitdagingen je inzicht kan geven in je eigen gedrag, dat het je kan helpen bij het maken van de juiste veranderingen en het makkelijker kan maken om dat blijvend te doen. 

Dus, wil je een keertje langskomen voor een kennismakingsgesprek? Bel of mail gerust! 0226-344711 of lefleefstijl@gmail.com

Kennismaken? Bel of mail: 

0226 34 47 11 

Oester 26, 1723 HW Noord-Scharwoude, Nederland

bottom of page